Gratis Wing Chun Proefles vanaf 13 t/m 65+

Kies een 1) LESTIJD / LESDAG. Kies daarna een 2) BIJBEHOREND DATUM

0 + 3 = ?

Laden...

Even geduld. De lijst moet laden.

Neem een trainingsbroek, t-shirt en indoor sportschoenen mee en doe een gratis proefles mee. Je (positieve/negatieve) instelling is je grootste hindernis/mogelijkheid om Wing Chun te leren. Als je zegt ik ga het leren of ik kan het niet leren. In beide gevallen heb je gelijk.

Kom je overtuigen van het Wing Chun en doe een gratis proefles mee!

Ervaar dat het ook nog ´s heel leuk is om te doen ook. Er wordt naar behoefte in zeer kleine of in grote groepen getraind, dus je persoonlijke aandacht is altijd gewaarborgd. Neem een trainingsbroek, t-shirt en indoor sportschoenen mee. Zorg dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent.

Neem een trainingsbroek, t-shirt en indoor sportschoenen mee en doe een gratis proefles mee. Je (positieve/negatieve) instelling is je grootste hindernis/mogelijkheid om Wing Chun te leren. Als je zegt in kan het leren of ik kan het niet leren. In beide gevallen heb je gelijk.

Kom je overtuigen van het Wing Chun en doe een gratis proefles mee!

Ervaar dat het ook nog ´s heel leuk is om te doen ook. Er wordt naar behoefte in zeer kleine of in grote groepen getraind, dus je persoonlijke aandacht is altijd gewaarborgd.

Neem een trainingsbroek, t-shirt en indoor sportschoenen mee.
Zorg dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent.

Banner 1023 380