Jeugdfonds Sport & Cultuur

TE WEINIG GELD OM DE CONTRIBUTIE TE BETALEN?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je bijvoorbeeld een uitkering hebt of zzp’er bent met te weinig opdrachten.

Hoe werkt het?
Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’.
Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurt sportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg.
De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Kijk op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, download de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.
Je vindt de ouderkaart hier: jeugdfondssportencultuur.nl/voor-wie/voor-ouders/

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. Je vindt de contactgegevens van Jeugdfonds Sport & Cultuur op jeugdfondssportencultuur.nl

Sportfonds Jeugd &Amp; Cultuur

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt zelf geen geld.
Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

De aanvraag is goedgekeurd. Wat nu?
Totdat het geld van de Jeugdfonds Sport & Cultuur op onze rekening staat ben je contributie plichtig.

Als het geld door ons is ontvangen ben je vanaf de komende maand (eerder niet!) vrijgesteld van contributie totdat het bedrag is opgebruikt.